kidsillustration
Dansul este puţină nebunie care ne face tuturor mult bine.

Edward Demby

Festivalul de dans Young STARter

 Luna iunie este despre copii!

 S.T.A.R. Organization revine cu vesti bune!

În această vară, în luna iunie, ne-am propus să aducem pe aceeași șcenă copiii, dansul, antrenorii și spectatorii, în singurul festival de dans pentru juniori. 

Young STARter va pune în valoare tinerele talente în cadrul unui spectacol de zâmbete în pași de dans și distracție pe ritmuri de bachata, cha-cha, samba, salsa, rumba, disco, tango și multe alte stiluri de dans.

Young STARter își propune să aducă în prim plan un strop din magia copilăriei atât pentru fiecare participant cât și pentru parinți și spectatori, emoțiile vor fi mari de ambele părți la fel însă și premiile. Pentru toate acestea mulțumim sponsorilor, insituțiilor publice și partenerilor media care au ales să ne sprijine și care se dedică în sprijinirea tinerelor talente.

Vino alături de noi pe 10 iunie, la Casa de Cultură a Studenților din București și intră în lumea copiilor în pași de dans. Intrarea și participarea sunt gratuite!

Young STARter are premii pentru toți copiii și tombole cu premii surpriză pentru spectatori ;)

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe link-ul de mai jos unde vei gasi formularul de inscriere si regulamentul de participare:

Vă așteptăm cu mic cu mare

 
 
 
 
Vreau sa fiu voluntar!